En klassiker som jag gör allför sällan!! Det är ju så gott!!
Till ca 4 pers.
600 g strimlad lövbiff
1 st gul lök
4 msk tomatpuré
2 tsk ljus fransk senap t.ex dijon
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk kalvfond
Salt
Peppar
ev. Soya
Smör att steka i
Skär köttet i 2 cm breda strimlor. Hacka löken.
Stek köttet ett par minuter. Lägg i lök och låt det stekas tillsammans.
Krydda med salt och peppar. Tillsätt tomatpuré och senap. Häll på grädden och kalvfonden.
Koka på svag värme i stekpannan, helst under lock, i ca 15 minuter.
Till ca 4 pers.
600 g strimlad lövbiff
1 st gul lök
4 msk tomatpuré
2 tsk ljus fransk senap t.ex dijon
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 msk kalvfond
Salt
Peppar
ev. Soya
Smör att steka i
Skär köttet i 2 cm breda strimlor. Hacka löken.
Stek köttet ett par minuter. Lägg i lök och låt det stekas tillsammans.
Krydda med salt och peppar. Tillsätt tomatpuré och senap. Häll på grädden och kalvfonden.
Koka på svag värme i stekpannan, helst under lock, i ca 15 minuter.
