Till ca 4 pers.
800 g köttfärs
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 grönsaksbuljong
2 dl paprika/chili creme fraiche
Möjligtvis lite vatten/mjölk, om den blir för tjock men tänk på att inte göra geggan för rinnande.
Salt och peppar
12 eller fler Cannelloni (så många som köttfärsröran räcker till)
Fyll pastarören med geggan och lägg de i en ugnsform.
Sätt på ugnen på 175 grader!!
Till såsen:
5 dl matgrädde
2 msk tomatpuré
2 msk sweet chilisås
En skvätt soya
1 tsk basilika
Salt och peppar
1 ask körsbärstomater (dela tomaterna på hälften)
Blanda alla ingredienser i en kastrull (utom tomaterna), koka upp och smaka av.
Strö de skivade tomaterna över pastarören och häll sedan på såsen.
In i ugnen i ca 35 minuter!!
Servera med en god sallad ;)