Nu har vi svultit tillräckligt länge, så dags för lite uppdatering!! ;)
Till ca 4 pers:
800 g kycklingfilé
Valfri pasta för 4 pers
1 grön paprika
1 gul paprika
1/2 purjolök
1 burk körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
2 burkar (2 dl) parmesan/vitlök creme fraiche
3 dl vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
1 dl riven ost
Salt och peppar
Sätt ugnen på 250 grader!!
Koka pastan och häll av den.
Skiva kycklingfileérna i mindre bitar och bryn de i hönsbuljongen. Salta och peppra efter smak.
Skiva paprikorna och purjon i stavar coh skivor men ha inte i de förrän precis i slutet av bryntiden av kycklingen (annars blir de för mjuka). Rör i grädde och creme fraiche och gör ett snabbt uppkok.
Lägg den kokade pastan i en ugnsfast form, häll över kycklingblandningen. Strö över körsbärstomaterna och till sist den rivna osten.
Ställ in i ugnen tills osten fått lite färg, ca 10 minuter!!
Smaklig måltid ;)
Till ca 4 pers:
800 g kycklingfilé
Valfri pasta för 4 pers
1 grön paprika
1 gul paprika
1/2 purjolök
1 burk körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
2 burkar (2 dl) parmesan/vitlök creme fraiche
3 dl vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
1 dl riven ost
Salt och peppar
Sätt ugnen på 250 grader!!
Koka pastan och häll av den.
Skiva kycklingfileérna i mindre bitar och bryn de i hönsbuljongen. Salta och peppra efter smak.
Skiva paprikorna och purjon i stavar coh skivor men ha inte i de förrän precis i slutet av bryntiden av kycklingen (annars blir de för mjuka). Rör i grädde och creme fraiche och gör ett snabbt uppkok.
Lägg den kokade pastan i en ugnsfast form, häll över kycklingblandningen. Strö över körsbärstomaterna och till sist den rivna osten.
Ställ in i ugnen tills osten fått lite färg, ca 10 minuter!!
Smaklig måltid ;)