Ett recept jag fått från en jobbarkompis, allt är klart på en kvart typ!!
Å denna maträtt tog direkt en plats bland "Pappans favoriter" ;)
Till ca 3-4 pers:
Hönökaka (ca 3-4 st)
3 paket bacon
4 dl creme fraiche
200 g creme bonjour vitlöksost
ca 8 färska champinjoner
ca 3 tomater
Riven ost
Svartpeppar
Salt
Sätt uggen på 200 grader!!
Skär baconet i bitar o stek det, Skiva svampen och bryn även den.
Blanda i creme fraiche och vitlöksost och rör allt i pannan, smaka av med svartpeppar och möjligen lite salt.
Varva smeten på "kakorna", på den översta läggs de skivade tomaterna innan smeten läggs på och toppa till sist med lite riven ost!!
In i ugnen tills osten smält (jag var för hungrig idag och tog ut den lite tidigt, den hade gott o väl kunnat få sig lite mera "solbränna")!!
Varva
Å denna maträtt tog direkt en plats bland "Pappans favoriter" ;)
Till ca 3-4 pers:
Hönökaka (ca 3-4 st)
3 paket bacon
4 dl creme fraiche
200 g creme bonjour vitlöksost
ca 8 färska champinjoner
ca 3 tomater
Riven ost
Svartpeppar
Salt
Sätt uggen på 200 grader!!
Skär baconet i bitar o stek det, Skiva svampen och bryn även den.
Blanda i creme fraiche och vitlöksost och rör allt i pannan, smaka av med svartpeppar och möjligen lite salt.
Varva smeten på "kakorna", på den översta läggs de skivade tomaterna innan smeten läggs på och toppa till sist med lite riven ost!!
In i ugnen tills osten smält (jag var för hungrig idag och tog ut den lite tidigt, den hade gott o väl kunnat få sig lite mera "solbränna")!!
Varva