Till ca 4 pers:
5 dl Kelda thaisoppa
500 g fläskfilé
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1 burk konserverade skivade vattenkastanjer
salt
peppar
Olja att steka filén i
ca 100-150 g risnudlar
Skär köttet i mindre bitar och bryn i oljan. Skär paprikan i bitar.
Koka nudlarna.
Häll soppan i en kastrull och lägg i paprika, kastanjerna och det brynta köttet och koka upp soppan, smaka av med lite salt och peppar.
Lägg i de färdigkokta nudlarna och servera!!
5 dl Kelda thaisoppa
500 g fläskfilé
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1 burk konserverade skivade vattenkastanjer
salt
peppar
Olja att steka filén i
ca 100-150 g risnudlar
Skär köttet i mindre bitar och bryn i oljan. Skär paprikan i bitar.
Koka nudlarna.
Häll soppan i en kastrull och lägg i paprika, kastanjerna och det brynta köttet och koka upp soppan, smaka av med lite salt och peppar.
Lägg i de färdigkokta nudlarna och servera!!

Kommentera