Till ca 4 pers.
 
800 g sejfile (tinad)
Salt
peppar (svart och citron)
Lite pressad citron/lime 
 
Till såsen.
 
200 g skalade räkor
1 fiskbuljongtärning
1 grönsaksbuljongtärning
4 dl milda fraiche
2 dl milda matgrädde
0,5 dl vitt vin (alt matlagningsvin)
1-2 msk curry (efter smak)
Peppar
Lite fiskkrydda eller salt
 
Sätt ugnen på 175 grader och lägg fiskblocken i en ugnsform.
Krydda fisken med salt, peppar och lite presad citron och sätt in i ugenen ca 30 minuter eller tills fisken är klar.
 
Koka upp grädde och milda fraicke tillsammans med buljongen och vinet. Ha i curryn och smaka sedan av med lite peppar och ev. lite fiskkrydda eller salt (smaka så det inte redan är för salt av buljongen).
När smaken känns bra så tar du av kastrullen från plattan och rör ner räkorna (som inte får koka) och låter de bli varma i såsen. 
 
Servera med den färdiga fisken och kokt potatis!!