Till ca 4 pers:
700 g kycklingfiléer
3 tomater
1 vitlöksklyfta
1 tsk basilika
1 tsk timjan
1 tsk oregano
150 g fetaost
1 msk olja
2 dl crème fraîche
Svartpeppar
Koka ris till kycklingen!!
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och fräs några minuter i olja. Lägg över på en tallrik.
Kärna ur tomaterna och skär i småbitar. Hacka vitlöken. Hetta upp lite olja i stekpannan och stek tomater och vitlök någon minut på mellanvärme.
Blanda ner kryddorna och den smulade fetaosten och fräs någon minut. Häll ner den stekta kycklingen och blanda i créme fraiche. Puttra i ca 5 minuter.
Smaka av med peppar
700 g kycklingfiléer
3 tomater
1 vitlöksklyfta
1 tsk basilika
1 tsk timjan
1 tsk oregano
150 g fetaost
1 msk olja
2 dl crème fraîche
Svartpeppar
Koka ris till kycklingen!!
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och fräs några minuter i olja. Lägg över på en tallrik.
Kärna ur tomaterna och skär i småbitar. Hacka vitlöken. Hetta upp lite olja i stekpannan och stek tomater och vitlök någon minut på mellanvärme.
Blanda ner kryddorna och den smulade fetaosten och fräs någon minut. Häll ner den stekta kycklingen och blanda i créme fraiche. Puttra i ca 5 minuter.
Smaka av med peppar

Kommentera