Till 4 pers.
 
12 st formbröd (3 st per person)
 
200 g skalade räkor 
ca 1 msk hackad dill
1 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
lite salt
lite fiskkrydda
lite svartpeppar
lite pressad citron
ca 75 g röd stenbitsrom
1/2 msk ytterst finhackad rödlök
 
Finhackade ostbågar
Skalade räkor
citronskivor
dill
lite röd rom
 
Ta ut rundlar med ett glas ur varje formbröd.
Blanda samman alla skageningredienser. Fördela blandningen på de två understa planen av bakelserna, spara av blandningen för att lägga ovanpå och på sidorna i slutet.
Allt detta göres med fördel en dag i förväg för att smaka till sig och för att inte bröden ska bli för torra.
 
Krossa ostbågar med en mortel eller liknade och rulla bakelserna försiktigt i krosset och dekorera sedan med räkor, dill, rom och citronskiva.
 
Servera!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej