Till ca 4 pers:
600 g laxfilé
2 tomater
1 lök (valfri röd eller gul)
1 röd peppar (chili)
2 dl Milda fraiche
3 dl grädde (den från Milda blir bra i ugn)
salt
pepparmix
Sätt ugnen på 175 grader!!
Lägg den tinade fisken i en ugnsform, skiva lök och tomat och lägg ovanpå fisken. Dela chilin och ta bort kärnorna, hacka den sen fint och strö över även den.
Salta och peppra.
Blanda grädde och fraichen, ha i lite salt även i den, bred/häll blandningen över fisken och sätt in i ugnen ca 20 minuter!!
Ät tillsammans med kokt potatis och kokta morotstavar, snabbt och lätt (och starkt)!!
600 g laxfilé
2 tomater
1 lök (valfri röd eller gul)
1 röd peppar (chili)
2 dl Milda fraiche
3 dl grädde (den från Milda blir bra i ugn)
salt
pepparmix
Sätt ugnen på 175 grader!!
Lägg den tinade fisken i en ugnsform, skiva lök och tomat och lägg ovanpå fisken. Dela chilin och ta bort kärnorna, hacka den sen fint och strö över även den.
Salta och peppra.
Blanda grädde och fraichen, ha i lite salt även i den, bred/häll blandningen över fisken och sätt in i ugnen ca 20 minuter!!
Ät tillsammans med kokt potatis och kokta morotstavar, snabbt och lätt (och starkt)!!

Kommentera