..och tillhörande homemade vitlöksbröd såklart!!
Har gjort denna rätt ett par gånger hemma nu och den har kommit att bli en av både min o pappans favoriter, jag bjöd även hela arbetsgruppen på just detta och den blev faktiskt rätt hyllad ;)

Till ca 4 pers:
Valfri pasta till 4 personer
ca 2,5 dl vispgrädde
2 dl saffrans/tomat creme fraiche
1 msk hummerfond
2 tsk sambal oelek
300 g kräftstjärtar i lag (lagen skall hällas bort)
1 förpackning körsbärstomater
1/2 dl fryst persilja
Salt
Koka upp pastavattnet och koka sen pastan.
Blanda alla ingredienser utom kräftorna och tomaterna i en större kastrull/panna. Koka upp och smaka av med lite salt.
Sänk värmen så att det inte kokar och ha i kräftorna och de hela körsbärstomaterna i såsen.
Häll av pastan och blanda den sen med såsen!!
Supersnabbt, enkelt och passar sig till och med som bjudrätt enligt mitt tycke ;)
Har gjort denna rätt ett par gånger hemma nu och den har kommit att bli en av både min o pappans favoriter, jag bjöd även hela arbetsgruppen på just detta och den blev faktiskt rätt hyllad ;)

Till ca 4 pers:
Valfri pasta till 4 personer
ca 2,5 dl vispgrädde
2 dl saffrans/tomat creme fraiche
1 msk hummerfond
2 tsk sambal oelek
300 g kräftstjärtar i lag (lagen skall hällas bort)
1 förpackning körsbärstomater
1/2 dl fryst persilja
Salt
Koka upp pastavattnet och koka sen pastan.
Blanda alla ingredienser utom kräftorna och tomaterna i en större kastrull/panna. Koka upp och smaka av med lite salt.
Sänk värmen så att det inte kokar och ha i kräftorna och de hela körsbärstomaterna i såsen.
Häll av pastan och blanda den sen med såsen!!
Supersnabbt, enkelt och passar sig till och med som bjudrätt enligt mitt tycke ;)
Kommentera