Det här är ett uråldrigt recept som jag haft i min "bibel" länge, har därimot inte testat det förrän idag ;)
Å det var kanongott!! Idag åt alla utom Dogge som verkar ha en sån där "tand-dag" igen då han inte äter nåt alls tyvärr..

Till ca 4 pers:
1 gul lök
2 gröna paprikor
500 g kycklingfilé
1 näve haricon verts (eller sockerärtor)
1 stor morot
1 grönsaksbuljong
3-4 dl vatten
200 g philadelphiaost
Salt
Curry
Cayennepeppar
Jasminris
Koka riset!!
Skär moroten i strimlor, paprikan i bitar och löken i i ringar.
Strimla kycklingen i mindre bitar. Fräs kycklingen i lite olja, pudra på curry och lite cayenne.
Lägg i grönsakerna när kycklingen fått färg men låt de inte bli för mjuka.
I med buljongtärningen och vattnet och koka upp hastigt, rör ner osten så den smälter och smaka sen av med lite salt!! Kan beövas tillsättas lite mer curry och cayenne oxå, smaka er fram ;)
Å det var kanongott!! Idag åt alla utom Dogge som verkar ha en sån där "tand-dag" igen då han inte äter nåt alls tyvärr..

Till ca 4 pers:
1 gul lök
2 gröna paprikor
500 g kycklingfilé
1 näve haricon verts (eller sockerärtor)
1 stor morot
1 grönsaksbuljong
3-4 dl vatten
200 g philadelphiaost
Salt
Curry
Cayennepeppar
Jasminris
Koka riset!!
Skär moroten i strimlor, paprikan i bitar och löken i i ringar.
Strimla kycklingen i mindre bitar. Fräs kycklingen i lite olja, pudra på curry och lite cayenne.
Lägg i grönsakerna när kycklingen fått färg men låt de inte bli för mjuka.
I med buljongtärningen och vattnet och koka upp hastigt, rör ner osten så den smälter och smaka sen av med lite salt!! Kan beövas tillsättas lite mer curry och cayenne oxå, smaka er fram ;)
Kommentera