Detta superenkla recept fick jag av Jenny för många år sen, jag har dock tagit mer bacon o valt dit färska champisar istället ;)



Till ca 4 pers:

3 paket bacon
Ris för ca 4 pers
ca 8 färska champinjoner
1 gul lök
ca 3 påsar (pulversås) bearnaisesås
Skivade tomater att täcka med
Riven ost

Sätt ugnen på 200 grader!!

Koka riset. Bryn baconet som först klippts i mindre bitar.
Skiva löken och champinjonerna och ha de när baconet nästan är klart!!
Gör såsen enligt förpackningens anvisningar
Blanda riset med baconröran och lägg ner det i en ugnsform, lägg skivade tomater ovanpå och häll sedan såsen över detta. Avsluta till sist med lite riven ost och ställ sen in i ugnen tills osten smält!!

(Även denna dag hade vi YBERHUNGRIGA barn så maten fick inte nån vidare "solbränna" idag heller tyvärr ;))

Kommentera

Publiceras ej