För ca 4 pers:

600 g kassler
ca 6 ananasringar
250 g frysen bladspenat (den ska tinas innan tillagningen)
2 dl franska örter creme fraiche
5 dl matgrädde
1 dl mjölk
2 msk vetemjöl
Svartpeppar

Ris

Sätt ugnen på 225 grader!!

Lägg den tinade spenaten i botten av en ugnsform, ha på lite svartpeppar. Skiva kasslern o lägg den ovanpå, därefter ananasringarna.
Blanda grädden och creme fraichen i en skål. Vispa ner mjölet med mjölken så mjölet löser sig i en annan skål, och vispa sen ner det i creme fraich blandningen!!
Häll all sås över ugnsformen och ställ in i ugnen ca 30 minuter!!

Kommentarer:

Pappan: "Mmm, det här smakade riktigt gott"!!

Mamman: Ja det gjorde det ;)

Vilmer: "Mmm mamma, det här köttet gott, mmm" och sen trodde han även att ananasen var godis ;)

Douglas: Fick lite köttfärssås från frysen (jag lyckades inte ta bort spenaten så bra som när man använder färsk och det är inte så bra att ge innan 1 år)

Kommentera

Publiceras ej